Wandeling op zondag 1 juli in het park van kasteel Groeneveld, Baarn

Op zondag 1 juli a.s. kunt u o.l.v. een van onze natuurwachten een leuke wandeling maken door het park van kasteel Groeneveld. Ook brengen wij een bezoek aan de ijskelder, een verblijf van een kolonie grootoorvleermuizen, en de wijnberg. De tuin werd oorspronkelijk aangelegd in de Hollandse barokke stijl, en later gewijzigd in de Engelse landschapsstijl. Maar deze is eind 70’er jaren gerestaureerd, waarbij de landschapsstijlen uit de verschillende perioden intact werden gelaten.

Vertrektijd:  14.00 uur. Vertrekpunt: parkeerplaats van het kasteel, Groeneveld 2 te Baarn ML. Duur: ongeveer 2 uur

Neem uw kinderen mee, en breng nog even een bezoek aan het kasteel aan de tentoonstelling van tekeningen van Fiep Westendorp, een aanrader!

Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.